Jsme tu pro vás již 10 let

17.4.2020

Vážení klienti, kolegové, přátelé,

společnost INVIN slaví letos 10 let svého úspěšného působení na trhu. Jsou to naše první kulatiny a my jsme na ně velmi pyšní. Tam kde jsme, jsme se dostali jen díky Vám a proto se s Vámi chceme o naši radost podělit.

Slavíme sice 10-té výročí vzniku INVINu, ale začali jsme fungovat již v roce 2006 jako středisko PM a TDI v rámci společnosti Arch.Design. V roce 2010 jsme dostali šanci ukázat, co umíme, a vznikla tak samostatná společnost INVIN. Za tuto příležitost a důvěru děkuji hlavně Radkovi Kobzovi.

Nyní jsme hrdými členy skupiny AD Group, která zastřešuje již 13 firem.

Od samotného vzniku jsme se soustředili na to, abychom Vám, našim klientům, poskytovali služby kvalitně a s přidanou hodnotou našich zkušeností i z jiných projektů. Při pohledu zpět na naše reference, na které jsme právem hrdí, věřím, že se to povedlo a za to Vám všem děkuji. Za všemi projekty stojí úžasný tým lidí, odvádějící kvalitní práci, z nichž většina je v INVINu od úplného začátku. Za to jim patří velký dík, stejně jako všem klientům, kteří do nás vložili svou důvěru, čehož si vážíme a budeme rádi, pokud nám zachováte přízeň i v dalším období.

INVINu a vlastně v této nelehké době celému stavebnímu oboru přeji mnoho hezkých nových projektů a hodně úspěchu minimálně v dalších 10ti letech.

Ing. Martin Mlčoch
Ředitel a spolumajitel společnosti INVIN

Pokračování celého textu zde

Patříme do skupinyAD Group
Společně a poctivě